Nederlands hoekje op IAPCT discussieforum

De International Association for Perceptual Control Theory (IAPCT) onderhoudt al jarenlang een actieve discussiegroep over PCT. Eerst was dat een mailinglist (CSGnet), en sinds vorig jaar een online forum. http://discourse.iapct.org

De ervaringen van het gemak van het forum zijn wisselend. Zoveel mensen, zoveel percepties als er gecontroleerd worden, op alle mogelijke manieren. Dus een eenvoudige vraag kan makkelijk uitmonden in een discussie tussen twee opponenten die al jaren met elkaar in conflict zijn. Doordat een eenvoudig antwoord niet mogelijk is, bloedt de discussie dan doodt.

Het hogere doel van het forum is echter om liefhebbers van PCT de gelegenheid te geven met elkaar van gedachten te wisselen. Om beginnende PCT’ers en ook mensen die minder makkelijk Engels spreken een betere kans te geven, heb ik een hoekje van het forum ingericht voor de Nederlandstaligen. Bijkomend voordeel is dat je met een onschuldige vraag niet meteen een expert op je dak krijgt die álles uitlegt.

Het hoekje is vooralsnog niet publiek, maar het zou dat wel kunnen worden als het goed loopt en de discussies ook voor bezoekers via het internet interessant blijken.

Ik hoop zo dat we in kleinere kring een vruchtbaar terrein kunnen ontginnen om met elkaar van gedachten te wisselen over MOL en PCT.

Je moet wel een account aanmaken op het forum (mag gerust onder een alias, je begeeft je immers op het internet). Je hebt volle controle over wat je wil horen/zien van het forum en of je notificaties wil ontvangen. Als je deze link gebruikt wordt je account gelijk gekoppeld aan toegang tot het NL hoekje. http://discourse.iapct.org/invites/kdotZtZ7pL