korte scene uit de Netflix serie Norsemen: have you ever heard of the man who had too much control?

Elke twee weken organisereert Eva de Controlekamer, een Community of Practice (zeg maar leergemeenschap) waarin we in klein, wisselend gezelschap de Perceptual Control Theory beter leren kennen. Wat is controle? Hoe werken de verschillende niveaus van perceptie? Hoe zie je dat terug in je dagelijks leven? Welke literatuur kan je lezen om te beginnen of te verdiepen? Hoe gebruik je je kennis van PCT in Method of Levels gesprekken? In een interactieve bijeenkomst onderzoeken we samen hoe het zit.

De Controlekamer staat open voor iedereen die interesse heeft in de theorie en kan zo eenvoudig of ingewikkeld worden als op dat moment nodig. Het is wel fijn als je je al hebt ingelezen, bijvoorbeeld door artikelen op deze site te lezen.

Je hoeft je niet vooraf aan te melden, je kan binnenkomen door onderstaande link te gebruiken. We gebruiken het Zoom account van de IAPCT (voor de link: klik de datum). Voor online video-interactie is het handig om een goede internetverbinding te hebben (gebruik je kabel), goed beeld (belichting) en geluid (oortjes/headset).

Thema: Hoe ervaar jij in jouw leven controle? Wat merk je op sinds je je met PCT bezighoudt?

Klik op de betreffende datum voor de link van die bijeenkomst.

Je kan je ook abonneren op de MethodofLevels kalender, waar deze data en de goede links zijn opgenomen. Abonneren doe je door op het plusje rechtsonder te klikken en deze aan je eigen google calender lijst toe te voegen.